CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, April 2, 2011

berangan di kala bosan!









hambek kau!!...nie lah yang aku buad masa aku tgh bosan..pe lagi aku pown berangan r..yes aku ngaku aku kuat berangan...syooookkk oooooo...kalau kowg pasan r aku pkai make up...haha...x slalu tw aku bermake up...sb aku x rajin nak belai2 muka aku nie...sebab tu dia jadi teramat2 kasar....bila balik umh..i mean kota baru lah aku manja2 kan kulit aku nie....skunk aku dh gile shawl,tudung syiria n mcm2 ag r yang penting ad kaitan ngn tudung....k r mau berangan ag r....daaaaa...

3 comments:

  1. along npe mate ko mkin lame,makin kecik hah???

    ReplyDelete
  2. flower fly: thnx u ma~~...:)
    miera safieka:...sb aku mmg keturunan cina!!..haha

    ReplyDelete